Отлично отношение

Персоналът на „Дом за стари хора Секвоя“ предлага ведро и усмихнато отношение към настанените гости, защото отлично осъзнаваме, че това е съществен фактор за развитието на нашата дейност и доброто мнение на хората, пребиваващи тук и техните роднини, които желаят да осигурят най-доброто такова за своите близки.

Квалифициран персонал

„Дом за стари хора Секвоя“ разполага с опитен, надежден и квалифициран персонал, който може бързо и адекватно да реагира на нуждите на домуващите възрастни хора. Това не е работа за всеки, но считаме, че ние сме открили отлични професионалисти, които да гарантират спокойствието, здравето и отговорността си към гостите на дома и техните близки и роднини.

Удобна и красива сграда

Предлагат се модерно обзаведени стаи със съвременно оборудвани санитарни помещения. За почивката, приятното прекарване и разнообразието в ежедневието на домуващите в „Дом за стари хора Секвоя“ е създадена просторна и уютна дневна, където те могат да се насладят на кабелна телевизия, радио, игри. Домът разполага с приятна и удобна трапезария за хранене.

Разумни цени

Цените за настаняване в „Дом за стари хора Секвоя“ са изключително ниски в сравнение с конкурентни домове, за да предоставим възможност на всеки човек да осигури отлично отношение и най-добрите грижи за своите близки. При нас ще откриете най-доброто съотношение качество-цена в бранша.

Внимание и грижа за настанените

Санитарно-хигиенните условия в „Дом за стари хора Секвоя“ са на изключително високо ниво, за да гарантират пребиваване на настанените. Домът е оборудван с всичко необходимо за осигуряване на нуждите на настанените в него – приготвяне на храна, перални помещения и сушилня, локално парно отопление, непрекъснато наличие на топла вода, помощни средства за придвижване при необходимост и други.

Зелена градина за разходки и разговори

„Дом за стари хора Секвоя“ e разположен в квартал Горна Баня на ул. “Равнище” 24 в уютна и много добре обзаведена триетажна къща, с панорамен изглед към Витоша и с голяма, поддържана градина с много цветя и зеленина, което създава за домуващите усещане, близко до собствен дом и естествената атмосфера, от която те се нуждаят, за да бъдат щастливи.

 


Анна Иванова

Изключително съм доволна от отношението на хората, работещи в Дом за стари хора Секвоя. Благодарение на тях, моята майка се чувства изключително щастлива сред хора, които полагат отлични грижи за нея. Освен всички останали предимства на дома не мога да не спомена и достъпните цени, които нямат аналог при подобно ниво на обслужване